About Me

My photo
"satu kehidupan itu mempunyai banyak corak, pelbagai bentuk,dam macam2 jenis" -itu lah hidup-

Sunday, July 10, 2016

BAHAGIA

Hari ini, 10/7/2016

satu perkara yang membahagiakan aku?? aku dapat semula orang2 yang aku sayang.. Aku grab semua..

Kelihatannya agak rakus, tapi aku dapat.. yesss... 

Sebelum ni, mereka pergi kerana dia.. namun setelah dia pergi, mereka hadir kembali..

Well, kisah aku belum berakhir.. ia baru bermula.. 

Selamat datang Intan.. selamat masuk ke dunia yang penuh onak duri.. yang penuh drama, dan penuh dengan kepura-puraan..

Nasihatkan diri aku sendiri, berhati2 dengan semua orang.. Tak semua suka melihat kita senang.. 
Namun tak semua juga suka melihat kita susah.. pandai pilih kawan yang betul ikhlas..

Teman?? Cukuplah.. 

Terasa dipermainkan.. andai benar jujur, rasa nya tidak terbentuk kasih sayang pengharapan.. 
Cuma terbina kasih sayang sahabat.. mungkin aku salah, mungkin dia salah..
Hanya Allah yang tahu.. biarlah.. perancangan Allah lagi hebat.. Aku pasrah..

Hari Raya... 

Alhamdulillah.. 27thun... masih menyambut raya.. dan mampu memberi kanak2 duit raya.. tak terduga, namun rezeki itu milik Allah.. Alhamdulillah... 

Raya- raya jugakkk...kerja masih terbayang,,, huhu.. nak tak nak, kene on kan mood kerja.. 

well nnt hupdate lagi.. kite lanjee gmbar raya kita sekeping yeaa... 









salam raya, salam ikhlas,

Intan@ieyda 2016


1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete