About Me

My photo
"satu kehidupan itu mempunyai banyak corak, pelbagai bentuk,dam macam2 jenis" -itu lah hidup-

Wednesday, May 17, 2017

Kisah Aku dan Dia (Majlis Pertunangan Intan+Mu'ti)

Haiiiiiiiii...
Hehe.. Lama xupdate.. Well, hari tu berbizi dengan en tunang.. Hahaha..
Alhamdulillah.. Tanggal 31hb Apr 2017.. Aku bertunang.. 
Cantik kan perjalanan Allah?? Kalau dulu susah sgt nk dapatkan seseorg tu.. Tapi yang ni.. Kita usaha, yang lain Allah yg uruskan.. 
Okeyh.. Cerita pasal merisik+tunang aku..
Kalau mula2 dulu aku gamble je dtg umah mak ayah die.. Skrg pun masih menggunakan cara gamble - an yg sama... Fmly die je yg datang.. Haha.. Pastu mcm tak berbincang apa2 pun.. Taw2 suruh keluar bilikk.. 
Ko taw x.. Ape rasa time tu.. Tak nak keluar bilik taw.. Cuak, seram ketar sume ade.. Hahaha.. Sbb baru siap mekap tetibe panggil keluar bilik.. Hehe..
Alhamdulillah.. Semua setuju dgn perancangan aku n mu'ti.. Diorg permudahkan lagi.. Syukur sgt pd Allah.. Kerana dipermudahkan semua urusan majlis aku.. Walaupun simple but its nice.. Hehe..
Cantik dan menarik ko memang deboomm..
Siap sarung cincin.. Dah poksedara sume nk tengok Tunang .. Ahh sudahhh..
Die ckp tak nak masuk langsungg.. Hehe..
Tapi, kasih sayang dia membatasi segalanya.. He love me a lots.. So, die pon datang la jugak kt umah aku hri tu... Hihihi.. Terima kasih syg..
 Dahhh... Satu hal pulakk.. Aku yang nebes gilee..  yelaa.. Die datang.. Pastu tercegatt jee.. Serba salah laaa Cik Tunang nih haa.. Hehehe..  malu kittew taww.. Hahaha..
( blah ar ko tan - pang skali)
Oke.. Itu je la nk cerita.. Aku dah pun bertunang.. Status single yg di warwarkan dulu, telah pun berganti.. Waahhh.. Gituuu .. Yayyy..
Kepada En Tunang,
Abg, syg sayang kan Abg..
Terima kasih kerana betul2 seriuos dengan syg..
Terima kasih, sbb meyakinkan hati syg, jiwa syg bahawa, abg mmg sygkan Syg..
Tiada bahasa yg mampu diungkapan..tiada kata yg bisa meluahkan..
Yang Syg percaya kan abg..
Yang Abg sygkan Syg
Yang Abg cintakan Syg..
Abg dah buktikan..
Terima kasih.. Terima kasih hadir dlm hati syg.. ianya cukup indah buat syg.. Terima kasih menerima syg seadanya.. Terima kasih masih bersabar dgn kerenah gila syg..
Well, kita menghitung hari.. Mengira bulan, untuk disatukan.. Semoga impian kita tercapai..
Member aku pesan - cabaran tunang ni bertahanlahh.. InshaaAllah.
Doakan kami.. (Intan + Mu'ti)
In shaa Allah.. Bulan 2 tahun 2018..
Pencari Cinta,
Intan-ieyda

No comments:

Post a Comment